Paar daagjes weg met de vouwwagen

Begin deze week zijn Peter en ik een paar daagjes weggeweest met de vouwwagen.

Twee nachtjes om precies te zijn en omdat het zo kort was waren we ook niet ver weg : We zijn naar dezelfde camping in Lage Mierde geweest waar we 2 jaar geleden ook waren. Het is vrijwel om de hoek, maar dat maakt eigenlijk niks uit. Het gaat om het gevoel van weg zijn en niks moeten.

Op dinsdag zijn we net na de lunch vertrokken en eenmaal op bestemming hebben we in eerste instantie alleen de basis en het dak van de voortent opgebouwd. Het was namelijk al behoorlijk warm. In principe kunnen we hiermee namelijk al overnachten al zijn de voor- en zijpanelen in de voortent wel aangenamer als het ‘s nachts flink afkoeld. In delen hebben we die middag dus ook die panelen er nog ingezet en hebben we de rest van de dag besteed aan puzzelen en kijken naar andere camping gasten 😀

Woensdag hebben we eerst lekker uitgeslapen (op een camping waar geen kinderen zijn is dat een stuk makkelijker!) en daarna in de ochtend wat in de schaduw gezeten. Na de middag was het plan om te gaan wandelen net over de grens bij Arendonk maar ik kon ons niet naar de startlocatie loodsen dus zijn we maar weer omgekeerd en hebben we een korte wandeling gemaakt bij het Beleven (bele-ven… niet het werkwoord). Het was eigenlijk veel te warm dus we hebben niet de hele ronde gelopen.
‘s Avonds zijn we gaan eten bij eetcafe Bojo’s waar we allebei schnitzel hebben gehad.

En donderdag was het alweer tijd om te vouwwagen weer in te pakken. Gelukkig hadden we een nachtje extra geboekt, want in de ochtend was er telkens enorm veel dauw en was het tentdoek helemaal nat. Dat zou echt niet droog zijn voor 11 uur in de ochtend. Met dat extra nachtje erbij konden we rustig aan doen zodat we er zeker van waren dat alles droog was voordat we alles weer ingeklapt hebben. Rond 15:00 waren we weer thuis.

En natuurlijk heb ik nog wat foto’s :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *