Update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat schreef en eigenlijk is dat voornamelijk omdat alles zijn gangetje gaat.

Ik werk 4 dagen in de week waarbij ik werk aan 2 opdrachten. Die vullen mijn werkweek eigenlijk net niet waardoor ik het de laatste weken lekker rustig heb en dus zonder stress mijn werkdagen doorkom.

Op vrijdag is mijn parttime dag. Op die vrije dag plan ik meestal mijn afspraken (tandarts, nefroloog, kapper) en ben ik vooral bezig met mijn grootste hobby : kaarten maken. Eens in de maand heb ik op vrijdagavond GameNight waar ik met vrienden bordspellen speel. Iets wat ik ook heel graag doe.

Zaterdag is meestal de dag dat er klusjes worden gedaan in de schuur of de tuin (op dit moment zijn we over de helft met het aansluiten van de elektriciteit in de schuur) of dat ik een dagje naar mijn zus op bezoek ga.

En op zondag doen we vrijwel niks om weer uitgerust aan de nieuwe werkweek te beginnen.

Kortom: niet veel om over te bloggen.

Natuurlijk zijn er wel kleine hoogte- en dieptepuntjes maar die vind ik dan een hele blog niet waard. Of ik wil ze op dat moment nog niet kwijt aan de wereld.

Bijvoorbeeld : Peter en ik zijn een tijdje terug in ondertrouw gegaan. Jaja, we gaan trouwen! Wanneer precies dat weten alleen Peter en ik, Priscilla, mijn zus (mijn getuige), Peters broer Jos (Peter’s getuige) en zijn vrouw en de vader van Peter en zijn vrouw. Het is een bewuste keuze om het niet groots te vieren en dus valt er nog niet veel meer over te vertellen. Ik zal het melden als DE dag geweest is en ik wat foto’s kan laten zien.

Of het feit dat Peter al een hele tijd tobt met pijn in zijn nek en onderrug. Uiteindelijk heeft de huisarts hem doorverwezen naar een sportarts in het St. Anna ziekenhuis in Geldrop en daaruit blijkt dat Peter een hernia in zijn nek heeft waarvoor hij volgende maand naar de neuroloog moet. Waar de pijn in zijn onderrug vandaan komt was niet te zien op een MRI maar daarvoor moet hij naar de pijnpoli. En meer valt daar nog niet over te vertellen.

En zo heb ik bijvoorbeeld gisteren mijn vrijgezellenfeest gehad georganiseerd door mijn HIO vrienden. Een escape room waar we met z’n allen tegelijk in konden en een afsluitend etentje in het centrum van Eindhoven. Maar ik heb de foto’s nog niet dus dat zou dan ook maar een saaie blog worden. Dus dat komt later nog!

Photo by Justin Veenema on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *