Twee volle dagen OnStage

Ongeveer 2 uur geleden is OnStage in Rotterdam afgelopen. Het waren 2 fantastische dagen!

Eerlijk gezegd : ik ben kapot!

Sinds ik nierproblemen heb is mijn energie niveau al niet meer enorm hoog. Maar op dit soort dagen merk ik dat ik vooral slecht reageer op omgevingen met veel herrie. En laat dat nu net de omgeving zijn waar ik 2 dagen in rondgelopen heb: Net iets meer dan 800 demonstrators (vooral vrouwen) in 1 grote hal, die allemaal dolenthousiast zijn en gillen en joelen bij ongeveer alles wat er gebeurt. Tel daarbij de harde geluiden van de muziek tussendoor en het volume van de sprekers op en je snapt dat ik blij was met de oordopjes die mijn zus mij gegeven had!

Aan de andere kant: ik heb ook geklapt, gejoelt en op mijn plaats staan dansen. Wat wil je als ze bijna elk uur een “prize patrol” doen, waarbij ik dus eerst een pakje DSP won, er ‘s avonds zelfs een stempelset voor iedereen werd weggegeven en de volgende dag nog een kit voor iedereen! Gedurende de twee dagen zijn er ook allerlei demonstrators op het podium geroepen omdat ze de meest fantastische prestaties hadden bereikt dus die moesten natuurlijk allemaal bejubeld worden. En de product presentaties die gegeven zijn over de producten die in de nieuwe jaarcatalogus komen werden natuurlijk ook met veel enthousiasme ontvangen.. en die catalogus!! ik denk dat dat de enige paar minuten was dat het even wat rustiger was: toen iedereen de catalogus net binnen had en even MOEST bladeren.

Ik ga deze post dus niet te lang maken, maar ik laat jullie een aantal foto’s zien die naar mijn idee de korte samenvatting zijn van de afgelopen 2 dagen. Vanavond heb ik nog 1 nachtje in mijn hotel en morgenvroeg vertrek ik dan terug naar huis.. Waarschijnlijk nog niet uitgeslapen, maar in ieder geval met iets meer energie dan nu! (bovendien: zowel weg van Ahoy als naar Ahoy toe, staan er nu nog steeds dikke files!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *