Stampin’ Up! On Stage : heenreis en inschrijven

Van 14 t/m 17 maart is de Europese conferentie van Stampin’ Up! in Ahoy Rotterdam. En ik ben erbij!

Woensdag 13 maart

Omdat ik in eerste instantie niet wist hoe laat het programma op de 14e zou starten had ik besloten om een hotel te boeken vanaf woensdag 13 maart. Op die manier kan ik uitgeslapen op de 14e aan de conferentie beginnen. Voor mij is autorijden namelijk ook al een aanslag op mijn energie, zeker als het om autorijden op onbekende wegen is en helemaal als het ook nog eens eindigt in een onbekende grote stad!

En dus ben ik woensdag rond 15:00 aangekomen bij het Ibis Styles hotel OP het parkeerterrein van Ahoy! Ideaal! Mijn kamer is op de bovenste (11e) verdieping dus ik kijk uit over Rotterdam Zuid. In het hotel zijn verder veel sporters uit allerlei landen aanwezig want de komende dagen is er in Ahoy ook nog de WK Shorttrack bezig!

Ik heb me woensdag geinstalleerd in mijn kamer, ‘s avonds een lekkere gnocchi gegeten in het restaurant en in de avond gekeken naar Leonie haar Facebook Live uitzending.

Donderdag 14 maart

Na een prima nacht (het kussen was wat zacht, maar ik had er 4 dus ik heb er gewoon een paar op elkaar gestapeld) heb ik heerlijk ontbeten en ben daarna teruggegaan naar mijn kamer. Vanaf 14:00 was namelijk pas inschrijving. Dus ik heb de ochtend nuttig besteed en mijn database met stempel-collectie weer bijgewerkt met de stempels uit de Sale-a-Bration en voorjaarscatalogus.

Net voor 14:00 stond ik aan de hoofdingang van Ahoy. Er stonden al veel demonstratrices te trappelen en toen we naar binnen mochten werd het me duidelijk dat dit echt een amerikaans feestje is… OVERAL hangt namelijk het Stampin’ Up! logo!! De inschrijfrijen zijn perfect geregeld en voor ik wist was ik de trotse eigenaar van een mooie rugzak met goodies! Daarna was het nog een tijdje wachten totdat de andere Prullekes aankwamen, maar ik heb me ondertussen prima vermaakt met het uitwisselen van swaps.

Ik had zelf heeeeeeel veel kaartjes met Inky’s (de inktvis, mijn logo) gemaakt en ik denk dat ik inmiddels al zo’n 50 inky’s geruild heb tegen de meest fantastische creaties van andere mensen! Mijn ambitie is om mezelf bekend te maken onder de andere demonstrators als die demo van de inktvisjes! Dus morgen gaat mijn doosje met Inky’s weer gewoon mee!

Rond 18:00 was ik terug in het hotel en heb ik nog een pizza gegeten in het restaurant waarna ik nog rustig TV heb gekeken en vroeg ben gaan slapen.

Hieronder nog een paar foto’s en dan publiceer ik deze post. Zaterdag avond komt de volgende post met de ‘rest’.

One comment on “Stampin’ Up! On Stage : heenreis en inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *