Een nieuwe schuur (7)

Tijd voor een nieuwe update! De metselaar is deze week bij de buurman bezig want onze kant staat klaar voor de plafondbalken!

De vorige week is de metselaar voornamelijk bij ons bezig geweest en het schoot iedere dag op! Afgelopen zaterdag hebben we voornamelijk aan onze kant de meeste rommel opgeruimd en aangeveegd zodat de steiger aan de buitenkant gebouwd kon worden voor de bovenverdieping die er dus komende week op komt. Ook hebben we toen voor de buitenmuur aan de brandgang-kant de bakstenen alvast klaargezet. En omdat aan onze kant nu een schoongeveegde bijna-schuur is, hebben we besloten dat onze kant nu de opslag wordt voor materialen zodat de metselaar plek heeft bij de buurman.

Gisteren hebben we gezamenlijk nog een pallet bakstenen en 40 binnenmuur stenen naar de steiger bij de buurman gesjouwd zodat de metselaar vandaag daar ook weer vooruit kan zodat we zaterdag dus de balken erin kunnen gaan doen. Dat zal nog een heel gedoe worden ben ik bang voor, maar daarover kan ik volgende week meer vertellen.

In de tussentijd zijn hier weer wat foto’s van de voortgang!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *