Een nieuwe schuur (2)

Gisteren was het zover : Peter had een bus van het werk geleend zodat we ineens veel naar de stort konden brengen.

Op woensdagavond is de stort geopend tot 20:00 uur. Onze ervaring is dat als je op zo’n woensdag om 18:00 bij de stort aankomt dat het dan heel erg rustig is en je dus meteen kunt doorrijden. Maar dat betekent natuurlijk wel dat je voor de tijd je spullen verzameld moet hebben.

En dus ben ik gisteren vroeg begonnen met mijn werk zodat ik net na 15:00 kon stoppen en alvast alles wat we verzameld hadden voor de stort naar de voortuin kon gaan sjouwen. En dat was zweten!!

Om 16:30 kwam Peter thuis met de bus en konden we alles inladen (en de laatste spullen naar voren sjouwen). Even vlug eten en dan meteen naar de stort! Ook deze keer waren we de enige dus hadden we lekker veel ruimte om al onze ‘meuk’ te verdelen over de verschillende afvalcontainers. Na 40 minuten was de bus leeg en konden we weer naar huis.

Peter en Priscilla hebben daarna de bus nog een keer ‘vol’ geladen (met lege stellingkasten) om deze naar de opslag te brengen. In zo’n bus verplaats je die kasten toch een heel stuk makkelijker dan in een auto.

De komende dagen zullen we nog heel veel moeten opruimen om eind volgende week te starten met de sloop. En dan kan het opbouwen weer beginnen. Ik hou je op de hoogte!

2 comments on “Een nieuwe schuur (2)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *