Vertraagde vrijdag de 13e

Afgelopen zaterdag de 14e was het plan om met mijn zus Sandra en onze nicht Bertina te gaan wandelen.

Nu was het vreselijk slecht wandelweer. Het regende al de hele ochtend en ook de dagen ervoor had het al veel geregend. Dus door de bossen wandelen zou waarschijnlijk een slalom langs plassen en modderpoelen zijn. We hadden om 11:00 afgesproken bij de Jachthut in Wellerlooi om vanaf daar te vertrekken voor de wandeling maar toen ik bij mijn zus was om haar op te halen stelde zij al voor om de wandeling over te slaan en direct voor een koffie te gaan en daarna nog een lunch.

Toen we om 11:00 bij de Jachthut waren was deze dicht. Wat bleek : normaal gesproken gaan ze om 11:00 open maar ze hadden blijkbaar vakantie van 27 januari…

Bertina was ondertussen ook aangekomen dus we besloten dan maar door te rijden naar De Maasparel in Arcen voor een koffe en aansluitende lunch.

Eenmaal in Arcen aangekomen was De Maasparel gelukkig wel open. Maar niet voor lunch! …. zucht …

Dan doen we hier alleen een koffie en lopen we straks nog wel naar een andere zaak in Arcen voor de lunch. Die andere zaak werd Lunchroom ‘t Zoete Genot.

En zo hebben we uiteindelijk toch een gezellige middag gehad en weer helemaal bijgekletst. En stiekem toch ook een beetje gewandeld : van de Jachthut naar De Maasparel naar ‘t Zoete Genot 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *