Netflix: Keep Breathing

Eergisteren hebben Peter en ik de miniserie Keep Breathing afgekeken.

Het begin van de serie was vrij sterk. De juriste Liv neemt een chartervlucht naar een afgelegen plaats in Canada. Het vliegtuigje stort neer in een meer en zij overleeft de crash samen met de copiloot. Die laatste is echter zwaar gewond en red de eerste nacht niet.

Vanaf dan zal ze dus in haar eentje moeten overleven. Via flashbacks kom je erachter waarom Liv naar die afgelegen plaats moet. Met wat spannende onderdelen (de crash in het meer, maar later ook het ophalen van spullen uit het gezonken vliegtuig) lijkt het een leuke serie te worden.

Trouwens: houden jullie ook altijd je adem in als je ziet dat iemand op TV of filmdoek onder water duikt?

De afleveringen duren net iets langer dan een half uur dus de eerste 3 afleveringen hadden we van het weekend al gekeken. De laatste 3 afleveringen volgden dus maandag maar hoe spannend de eerste 3 waren, zo erg vielen die laatste 3 tegen!

De flashbacks werden alleen maar meer en verwarrender. De tocht die Liv ondertussen maakt komt maar amper in beeld en is wel heel voorspelbaar : vallen in een kloof, een beer tegenkomen, springen vanaf een grote hoogte de bomen in en je enkel verstuiken.

Op het einde springt Liv een snelstromende rivier in en zie daar.. ze word gered.

Ow.. nu heb ik het einde verklapt… Nou ja… deze serie zou ik toch niet aanraden om te kijken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *