Waterdrop

Ik vond water drinken de laatste tijd lastig, maar nu ik Waterdrop heb ontdekt niet meer!

Sinds ik getransplanteerd ben heb ik het dringende advies gekregen om dagelijks minstens 2 liter vocht te drinken. En omdat ik geen cafeine drink (dus geen koffie, thee en cola) en ook nog eens op mijn gewicht moet letten is water eigenlijk de beste optie. En dus dronk ik dat ongeveer 1 liter per dag. De rest vulde ik aan met karnemelk (1 beker per dag), warme chocolademelk (1 bekertje per werkdag, mijn geluksmomentje) en suikervrije frisdrank.

Vooral dat water begon me de laatste tijd tegen te staan. Er zit gewoon geen smaak aan en daar was ik echt op uitgekeken. Mijn zus liet me Microdrink van Waterdrop zien. Kleine kubusjes van 1 cm3 die je in een grote fles water kunt oplossen waarna je water naar heerlijke combinaties van fruit en kruiden smaakt.

Mijn favoriet op dit moment is de smaak Vibe : Physalis – Rozemarijn – Pepermunt. Mijn minst favoriet is trouwens Glow (Mango – Cactus Fruit – Artisjok). En daar zitten nog allerlei andere smaken tussenin. Op de site kun je ook glazen of stalen drinkflessen bestellen waar je waterdrop in kunt doen.

Er zijn trouwens ook smaken voor in heet water en smaken waar cafeine in zit. Die laatste ga ik niet proberen, maar ik heb ondertussen ook wat MicroTea smaken besteld. Ik ben heel benieuwd!!

WIl jij ook Waterdrop proberen? Klik dan op deze link. Dan krijg je 5 euro korting!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *