Update

Eigenlijk is het veel te lang geleden dat ik hier iets in mijn blog heb gezet.

Er zijn eigenlijk ook niet zo heel veel dingen veranderd in mijn dagelijkse bezigheden sinds de laatste keer.
Ik ga nog steeds braaf twee keer per week naar de sportschool. Het staat me niet tegen, maar ik kan ook niet zeggen dat ik graag ga. Ik ga gewoon.
Zo’n drie weken geleden heb ik een nieuw trainingsschema gekregen en dat is vrij pittig. Sindsdien heb ik op zaterdag spierpijn en dat is best een lekker gevoel. Dan weet je in ieder geval dat je hard gewerkt hebt op vrijdagavond!

Op mijn werk doe ik nog precies hetzelfde als eind vorig jaar. Het enige verschil is dat ik naar een andere afdeling ben overgeplaatst. Van beheer naar detachering. Ik had er zelf niet veel keuze in, maar ik zie wel mogelijkheden. In de nieuwe organisatie wordt veel meer vanuit de werknemer gedacht en minder vanuit de klant. En dat betekent dat ik ook veel meer dingen aangeboden krijg om mezelf te ontwikkelen en te trainen.

En de plannen voor de rest van het jaar?
Twee keer per week naar de sportschool blijven gaan, lekker muziek maken bij Iduna, leuke opdrachten doen op het werk, geregeld met vrienden uit eten en aan het einde van de zomer twee weken op cruise-vakantie door de Middellandse zee. Ik kan niet wachten!!