Floriade (deel 2 van 6)

Gisteren ben ik samen met Ralph naar de Floriade geweest. Ik dacht dat het niet zo druk zou zijn omdat het koninginnedag was, maar er stond al een file om de parkeerplaats op te rijden.

Vervolgens stonden er ongeveer 500 mensen te wachten op 3 bussen die pendelen tussen de parkeerplaats en de ingang van de Floriade.
Gelukkig hadden we het inzicht (of het onfatsoen?) om helemaal naar voren te lopen om de grootste bulk van mensen heen. Vooraan was het een stuk rustiger en bovendien kwamen daar steeds de bussen te staan!
Toen we ook nog door de kassa’s gemazzeld waren (‘per ongeluk’ de rustige rij voor de groepskassa) kwamen we aan bij de Floriade. Druk, maar niet zo druk dat je moest schuifelen.
Omdat Ralph maar 1 dag zou gaan, hebben we een poging gedaan om alles te bekijken. En dat is volgens mij redelijk gelukt. We hebben natuurlijk niet alles gezien en sommige dingen hebben we ook niet uitgebreid bekeken. Maar alle ‘landen’ hebben we bezocht.
Het weer was trouwens helemaal perfect! Lekker warm met een zonnetje erbij en af en toe een wolkje om even af te koelen. Pas tegen de tijd dat we bijna klaar waren kwam er wat meer bewolking en zakte de temperatuur iets.
Daarna zijn we nog lekker gaan eten bij de Turfhoeve met een toetje bij de McDonalds.

Eindresultaat : een erg gezellige dag gehad en een verbrande neus 🙂