Einde mini-vakantie

Vandaag eindigt mijn 5-daagse vakantie. Een korte terugblik

Woensdag 27 april : Koningsdag.

Natuurlijk heb ik lekker uitgeslapen en daarna beneden eerst de laatste afleveringen van Squid Game gekeken en daarna de Koninklijke familie bekeken die door Maastricht liepen.
‘s Middags heb ik mijn oude laptopje (bijna 8 jaar oud) teruggezet naar fabrieksinstellingen. Ik heb pas geleden een nieuwe laptop gekocht omdat de oude vreselijk traag was geworden. Maar met de fabrieksinstellingen valt het eigenlijk nog best wel mee en kan Peter (die een NOG oudere laptop heeft) met mijn laptopje nog prima YouTube kijken. Die avond doen we boodschappen voor schoonmoeder en de rest van de avond ben ik bij de FaceBook live uitzending van mijn upline Leonie.

Donderdag 28 april

Ik moest nog steeds de ANWB Camping gids ophalen en vandaag leek mij de perfecte dag om naar Winkelcentrum Woensel te fietsen om die gids op te halen. Het waaide niet al te hard, het was redelijk zonnig maar niet te heet. En een van mijn doelstellingen dit jaar is om 200 kilometer te gaan fietsen. Dus een enkele rit van 11 kilometer was een prima begin om mijn doelstelling te gaan halen. Eenmaal weer terug thuis (en dus 22 kilometer fietsen in mijn benen) was mijn energieniveau naar bijna 0 gekelderd. Ik moest echt even gaan slapen en heb de rest van de dag pijn gehad in mijn heupen, benen en knieen. Dat is misschien wel een teken dat ik meer moet gaan fietsen 🙂

Vrijdag 29 april

In de ochtend heb ik wat kaartjes geknutseld (binnenkort te zien op InkyCards.nl) en ‘s middags heb ik mijn eerste haakprojectje afgemaakt: een boekenlegger in de vorm van een hond. Zie hier: Herbert Hond! Hij is vast niet perfect maar ik ben er trots op!

Zaterdag 30 april

Buiten een wasje in de wasmachine heb ik vandaag helemaal niks gedaan. Het was een pyjama dag bij de TV. Heerlijk!

Zondag 1 mei

Nadat ik lekker uitgeslapen heb ben ik even bezig geweest om mijn administratie op orde te brengen (begin van de maand dus ik kon april afsluiten). Vanmiddag moeten we waarschijnlijk nog even boodschappen doen en de vogelkooi moet ook weer verschoond worden.

En zo zijn mijn 5 vrije dagen voorbij gevlogen! Morgen werk ik maar een halve dag omdat ik ‘s middags met Peter naar het ziekenhuis in Tilburg ga en hebben we ‘s avonds training bij SV Woensel ’77. Dinsdag moet ik naar Bunnik, woensdag heb ik een pedicure afspraak aan het einde van de middag en gaan we waarschijnlijk naar de dodenherdenking bij ons geadopteerde graf in Nederweert. En donderdag ga ik eindelijk weer eens een dagje op kantoor werken. En dan heb ik vrijdag alweer mijn parttime dag. En zo vliegen de dagen voorbij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *