Prulleke’s Kleurencombinatie Feb 2022

Ook deze maand maakte ik weer een kaartje met Prulleke’s kleurencombinatie.

Met deze tinten (en met Valentijnsdag in mijn hoofd) kon ik niet anders dan een Valentijnskaartje maken. Ik gebruikte de stempels uit Artistically Inked. Door ze willekeurig op een stuk Basic White kaartkarton te stempelen in de kleuren inkt die hierboven staan maakte ik mijn eigen designpapier. Om de kaart wat ‘glans’ te geven stempelde ik ook de kleine stipjes met Versamark inkt en embosste dit met gouden embossingpoeder.

Daar kon ik natuurlijk niet te veel overheen doen, dus ik stanste de letters L-O-V-E uit Real Red kaartkarton met de Playful Alphabet Dies. De ‘you’ komt uit de Amazing Thanks Dies en deze stanste ik uit Gold foil en Real Red. Om het goud terug te laten komen maakte ik een extra mat tussen mijn designpapier en de kaartbasis van Real Red kaartkarton.

Wil je precies nalezen wat ik gebruikt heb voor deze kaart, spring dan even naar mijn andere site die helemaal gericht is op mijn demonstratorschap bij Stampin’ Up! Je kunt daar ook producten bestellen of tweedehands artikelen kopen die niet meer in het assortiment zijn. De naam van die site is InkyCards.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *