Netflix : Undercover seizoen 3

Nog 1 avondje kijken en Peter en ik hebben seizoen 3 van Undercover bekeken.

Dit seizoen is al langer beschikbaar op Netflix, maar er kwam elke week maar 1 aflevering uit. En dat is irritant! Je wil een paar afleveringen achter elkaar kunnen kijken zodat je niet telkens hoef te bedenken “waar ging het ook alweer over” als je het een week niet gezien hebt.
Nee, we hebben bewust gewacht totdat het hele seizoen beschikbaar was en nu kijken we in een paar avonden het hele seizoen uit.

Persoonlijk vond ik het eerste seizoen geweldig, het tweede seizoen was erg matig, maar dit seizoen is weer heel goed! Het is voor mijn gevoel nog spannender dan seizoen 1! Ik zal niet teveel verklappen voor het geval je het nog niet gezien hebt, maar Ferry is vrij uit de gevangenis, Bob/Peter is ontslagen bij de politie en in afwachting van vervolging en er is een lek bij de politie waardoor de nieuwe leiders van de XTC-handel in Europa hun gang kunnen gaan. Ferry en Bob moeten samenwerken om elk hun eigen hachje te redden en gaan samen undercover.

Het verhaal zit goed in elkaar en met nog 2 afleveringen te gaan weet ik nog niet zeker of alles op zijn pootjes terecht gaat komen. We gaan het zien!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *