Peter en Priscilla zijn ‘geboosterd’

Vandaag zijn Peter en Priscilla samen maar de priklocatie gegaan om elk de boosterprik te halen.

Peter mocht natuurlijk al veel eerder, maar hij heeft gewacht zodat ze samen konden gaan. Dat scheelt weer een extra ritje naar de prik-locatie. En omdat Peter naast de Albert Heijn en Lidl toch bijna nergens meer komt was het geen probleem voor Peter om nog eventjes te wachten.

Nu de Omikron variant als een razende om zich heen slaat vind ik het wel fijn dat Priscilla geen stage meer loopt op een basisschool. Het was natuurlijk altijd al risicovol dat ze besmet zou raken (en daarna mogelijk mij zou besmetten met alle gevolgen van dien) maar die kans is nu een heel stuk kleiner geworden.

Peter zit nog steeds thuis met pijnklachten in zijn lies. Volgens het ziekenhuis in Geldrop zou er niks zijn (chirurg : als er niks is, dan kan ik er niks aan doen). Waar die pijnklachten dan vandaan komen maakt voor hen blijkbaar niks uit. De second opinion die Peter aangevraagd heeft kan nog maximaal 2 maanden (!!!!) duren. Voorlopig kan Peter dus nog niet naar zijn werk en is ook daar het risico op besmetting laag.

En nu maar hopen dat we langzaamaan uit die Corona toestanden komen. Want ik ben het inmiddels behoorlijk beu!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *