Mijn jaaroverzicht van 2021

Ook dit jaar maak ik in deze post een jaaroverzicht van waar ik dit jaar over geblogd heb.

Januari
Veldhoven bestaat dit jaar 100 jaar. Er was vanalles gepland, maar daar is uiteindelijk niet veel van terecht gekomen. Ik koop een nieuwe telefoon. Ik maak kaartjes en geef een workshop. Helaas is er ook een crematie van de moeder van een vriendin. We mogen er vanwege de Corona maatregelen niet bij zijn en dus komt (een deel van) de vriendengroep de rouwstoet uitzwaaien. Zo lieten we toch weten dat we steun wilde geven.

Februari
Atos kantelt voor de zoveelste keer nadat we weer een nieuwe manager aan de top hebben gekregen. Er viel veel sneeuw waardoor ik mooie foto’s kon maken bij een wandeling. En misschien krijg ik om twee redenen wel eerder een vaccinatie!

Maart
Vanwege Corona kunnen we 3 dagen lang naar de stemlokalen om te stemmen voor de Tweede Kamer. Inmiddels heb ik 2 uitnodigingen voor een Corona vaccinatie en dus zeg ik optie nummer 3 af. Een van onze 3 zebravinkjes vinden we dood in de kooi. Het is niet de oudste, maar een van de twee vrouwtjes die we later erbij gekocht hebben.

April
Ik breng schoonmoeder naar haar Corona-vaccinatie. Een week later ben ik zelf aan de beurt. Ik had mijn allereerste Stampin’ Up! evenement : On Tour@Home.
Ik maak een filmpje om mijn Indiase collega te laten zien hoe Nederland eruit ziet. En ik ga druk aan de slag voor de Prulleke Online Catalogue Launch Party volgende maand.

Mei
Op dodenherdenking leggen we een bloemetje bij ons adoptiegraf in Nederweert. Mijn schoonmoeder en ik krijgen allebei onze Corona-vaccinatie. Ik heb een online workshop waarbij we een leuk foto-album maken. De kruiden uit onze eigen tuin smaken heerlijk. We hebben een succesvolle Catalogue Launch Party. Helaas wel online dus hopelijk kan het volgend jaar in het echt doorgaan.

Juni
Ik doe mee aan een Corona onderzoek van het UMC Groningen. Peter heeft veel pijn aan een liesbreuk maar gaat toch naar zijn eerste Corona vaccinatie. Ik begin met mijn andere blog Inkycards.nl : Hier ga ik me richten op mijn demonstrator-schap bij Stampin’ Up!.
Ik heb een spelletjesmiddag met Stefan. Mijn oude leaseauto is bijna aan het einde van zijn termijn en dus bestel ik een nieuwe leaseauto : de Opel Mokka-e. Mijn petekindje Elin wordt 10 jaar oud.

Juli
Samen met mijn zus ga ik naar de kasteeltuinen in Arcen. Ik heb een spelletjesdag bij Cor. Peter krijgt zijn tweede Corona vaccinatie en ondanks Peter zijn liesbreuk besluit ik toch twee weken vakantie te houden. Peter staat trouwens nog steeds op de wachtlijst voor een liesbreuk operatie.

Augustus
Uit het bloed wat ik heb opgestuurd naar het UMCG blijkt dat ik voldoende antistoffen heb aangemaakt na mijn eerste twee vaccinaties. Bij Doris en Erik zijn puppies geboren, daar moet ik natuurlijk gaan knuffelen. Terwijl mijn tweede blok van 2 weken vakantie begint krijgt Peter eindelijk zijn operatie datum te horen. We halen 2 jonge cavia’s op waarvan er eentje naar Doris en Erik zal gaan.

September
Peter heeft eindelijk zijn liesbreuk operatie. De napijn valt in eerste instantie behoorlijk tegen maar na een paar weken is dat gelukkig vrijwel over. Ik houd een leuke workshop bij Doris en Elin waarbij we veel verjaardagskaartjes maken.
Ik collecteer voor de Nierstichting en haal het dubbele op van wat ik had gedacht op te halen. Langzaam kunnen Peter en ik weer stukjes gaan wandelen.

Oktober
Samen met mijn zus ga ik wandelen door de Maasduinen gevolgd door een lunch in Arcen. Eindelijk mag ik weer naar kantoor en ook zie ik mijn vriendengroep weer eens in het echt.
Samen met mijn zus heb ik een zussenweekend in Kerkrade. Peter, Priscilla en ik gaan lekker uit eten omdat we 9 jaar samen zijn.

November
In deze maand laat ik elke dag een kerstkaart zien op inkycards.nl. Ik haal mijn griepprik op en twee weken later ook mijn derde Corona vaccinatie.
Ik heb een heel Stampin’ Up! weekend met het 3 daagse OnStage@Home evenement gevolgd door een workshop. Zelf geef ik ook nog een kerstkaart-workshop bij Doris en Elin.

December
Het leek er even niet op, maar mijn nieuwe leaseauto staat toch in de garage en kan deze maand opgehaald worden. Ik geef weer wat bloed zodat het UMCG kan onderzoeken wat het effect van de derde vaccinatie was. We krijgen alledrie kerstpakketten maar ze verschillen nogal in grootte. Ik geniet van een kerstvakantie waarbij we niet veel doen omdat we weer in lockdown zitten.

En zo vloog 2021 voorbij. Waar ik begin 2020 nog dacht dat we een half jaartje met Corona te maken zouden hebben stond heel 2021 ook nog in het teken van Corona, de pandemie en de vaccinaties. Ik vraag me af wat 2022 gaat brengen. Ik ga in 2022 mijn aantal uren dat ik werk nog verder verminderen naar 80% (dus 32 uur) en die vrije vrijdag ga ik gebruiken om me nog meer te richten op Stampin’ Up! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Hopelijk kunnen we in 2022 dan ook eindelijk een keertje op vakantie want na 2 jaar zit de matras van de vouwwagen nog steeds in het plastic. We gaan het zien!

Ik wil jou als lezer van Ingcrediblog in ieder geval bedanken voor het feit dat jij in 2021 onderdeel bent geweest van mijn leven. Hopelijk lees je volgend jaar weer mee.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *