Pyjama dag

Na de kerstdagen is een dagje in je pyjama heerlijk.

Niet dat ik zoveel gedaan heb tijdens de kerstdagen.

Op Eerste Kerstdag heb ik in de ochtend nog een kerstfilm gekeken. ‘s Middags heb ik geknutseld aan wat kaartjes die ik in Januari wil laten zien op InkyCards.nl en daarna zijn Peter en ik nog even naar de opslag gereden om het gourmet-stel op te halen. Die avond hebben we chinees afgehaald bij Mei Wah en hebben we ‘s avonds een dierenfilm gekeken op TV.

Op Tweede Kerstdag heb ik uitgeslapen tot een uur of 9 (dat is voor mij uitslapen) en daarna heb ik beneden wat zitten prutsen met mijn oude laptopje. Na de lunch heb ik de instellingen van mijn auto eens goed bekeken en heb ik wat apps geinstalleerd zodat ik vanuit mijn huis de verwarming (kachel, stoel- en stuurverwarming) alvast kan aanzetten in de auto. Dat lijkt me heerlijk deze winter als ik in een warme auto kan stappen zonder te hoeven krabben en zo weg kan zoemen.
Aan het einde van de middag kwam schoonmoeder op bezoek en hebben we uiteindelijk samen genoten van de gourmet. Uiteraard hadden we veel te veel ingekocht, maar de sla, wortel en witlof zijn al bijna opgegeten door de cavia’s. Stokbrood is ook als lunch lekker, de huzarensalade zal waarschijnlijk als avondsnack op gaan en het vlees bakken we vanavond als avondeten samen met aardappels en groenten.

Vandaag staat er niet veel op de planning. Ik denk dat ik nog wat meer ga voorbereiden op InkyCards.nl. De GPS’en moeten nog een update krijgen en de vogeltjes willen misschien een schone kooi.. Maar dat kan ook allemaal morgen. Vandaag ben ik een dagje lekker lui.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *