Kerstkadootjes!

Het is de tijd van kerstpakketten en meer….

Omdat Peter vanwege de pijn in zijn lies weer thuis is (lopen en zitten doen pijn, dus veel kan hij niet. Komende week heeft hij een echo) kwam een collega gisteren zijn kerstpakket brengen: een grote mand fruit (allhoewel dat ook nog een beterschapskado kan zijn), een stink-builtje (geurbuiltje kon ik het echt niet noemen) voor in de stofzuiger, kledingkast of auto en een waardebon van 50 euro om bij een tuincentrum in de buurt te besteden.

Priscilla had haar laatste stagedagen vorige week en kreeg naast haar afscheidskadootje ook nog een kerstpakket mee: een fles met ingredienten om een appelcake te maken (alleen nog zelf boter toevoegen, mixen en bakken) en een waardebon van 25 euro die je kunt besteden bij verschillende groten zaken (bijvoorbeeld Xenos, Decathlon en Douglas…).

Eerder had ik mijn kerstpakket(je) al gekregen: een eenpersoons snackbox met wat drinken, nootjes, chips, snoep, een piepklein kerststolletje en een kerstmuts. Je snapt dat het vergeleken met de andere kerstpakketten nogal een teleurstellend geheel was..

Maar het leukste kerstkadootje van dit jaar: ik haal vandaag mijn nieuwe lease auto op!!! Dinsdag kreeg ik een telefoontje dat het kenteken er nog steeds niet was, maar wel onderweg was. Maar omdat de verkoper niet werkt op woensdag en donderdag – en hij wel graag zelf de aflevering wilde doen – heb ik voor vandaag de afspraak ingepland. Peter gaat mee, want ik ben bang dat ik anders dingen ga vergeten die er verteld worden.
Vanaf einde vanmiddag ga ik niet meer vroem-vroem, maar zoom-zoom!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk getal maakt deze som correct? *