Nog even wachten op mijn Mokka-e

Twee weken terug schreef ik nog dat ik op 17 december mijn nieuwe lease auto zou krijgen… nou… dat was dus niet.

Omdat de afspraak om mijn oude leaseauto in te leveren wel al gemaakt was ben ik gisteren toch naar de Opel dealer gereden. Daar heb ik mijn Renault Clio ingeleverd. De auto is geinspecteerd en buiten wat krasjes op de wieldoppen (logisch als je 5 jaar je auto langs de weg moet parkeren) en stoelzittingen die kleine vlekjes hadden (allemaal binnen normaal gebruik) zag de auto er nog perfect uit. Daar ga ik dus geen problemen mee krijgen.

Ik kreeg mijn nieuwe auto nog niet mee, want er was een foutje gemaakt bij de aanvraag van het kenteken. En dus kreeg ik een leenauto mee : een bijna gloednieuwe Opel Astra stationwagon met maar 26000 km op de teller. Wat een grote bak is dat zeg! Het voordeel was wel dat ik al wat kon wennen aan het dashboard. Dat schijnt in mijn Mokka-e vrijwel hetzelfde te zijn.

En dus zijn we gisteren met z’n drietjes even een klein rondje gaan rijden (we moesten nog wat cavia-voer halen in Oirschot). Ik heb de stoelverwarming uitgeprobeerd (in standje 3 lijkt het alsof je in je broek hebt geplast waardoor het ineens warm wordt in je stoel.. niet zo’n fijn gevoel) en de stuurverwarming (heeeeeerlijk!!!).

De garagehouder kon me verzekeren dat ik maandag of dinsdag alsnog mijn nieuwe auto kon komen ophalen. Ik hoop het!! Want ik heb er echt enorm veel zin in!