Nog een paar weken….

…. en dan is het kerstvakantie. Hebben jullie dat ook dat je daar ontzettend naar uit kijkt?

Ik heb geen idee wat het is, maar na een paar maanden werken heb ik altijd ontzettend behoefte aan een weekje vakantie. Er liggen klusjes te wachten voor ‘als ik meer tijd heb’ en de weekenden zijn gewoon te kort.

Niet dat ik geen leuk werk heb hoor. Mijn werkweek is zodanig vol dat ik niet hoef te stressen, maar dat de dagen wel voorbij vliegen omdat ik bezig ben. Wat dat betreft vliegen de komende weken waarschijnlijk ook zo voorbij.

Het kan ook zijn dat ik enorm uitkijk naar 2022. Ik ga dan van 90% naar 80% werken waardoor ik voortaan elke vrijdag vrij ben. En dat geeft me meer tijd om mijn Stampin’ Up! doelen die ik mezelf gesteld heb waar te kunnen maken. Ik ben al bezig met de opzet van iets wat in 2022 gaat lopen. En ik kan niet wachten tot dat begint!

De uitlevering van mijn nieuwe leaseauto is uitgesteld tot 2022. Ik weet niet of dat zo is omdat de auto nog niet in Nederland aangekomen is, of dat de leasemaatschappij dit jaar geen auto’s meer op naam wil zetten (want dan is de auto uit 2021 terwijl hij over 6 weken uit 2022 komt.. dat scheelt een hoop geld als hij straks verkocht moet worden). Maar ook daar kijk ik heel erg naar uit.

En iets wat hopelijk in 2022 ook eindelijk gaat gebeuren : overnachten in mijn vouwwagen die ik in november 2019 kocht.. De zomer van 2020 viel in het water door Corona en afgelopen zomer konden we ook nergens heen vanwege de liesbreuk van Peter. Zouden we komende zomer dan eindelijk op pad kunnen? Ik hoop het heel erg!

Waar kijk jij allemaal naar uit in 2022?

Photo by Estée Janssens on Unsplash