Corona vaccinatie 3

Gistermiddag heb ik eindelijk mijn 3e Corona vaccinatie laten zetten.

Ik had de uitnodiging al 4 weken in huis maar ik had 2 weken geleden de griepprik al ingepland staan. Twee weken voor en twee weken na de griepprik mag je blijkbaar geen Corona vaccinatie ontvangen.

Deze keer moest ik naar de GGD vaccinatiestraat in Eindhoven. Ik was er al 3 keer geweest om schoonmoeder en Peter te brengen. Deze keer bleek het op een hele andere locatie te zijn. Het aantal vaccinaties per dag is natuurlijk behoorlijk verminderd en dus kan het nu in een kleinere ruimte.

Omdat het mijn 3e vaccinatie was moest ik verplicht bij de arts langs. Deze stelde een aantal vragen en daarna kon ik -met zijn briefje – doorlopen naar de registratie. Daarna was het heel even wachten en toen kon de prik gezet worden. Het was Pfizer deze keer (de vorige twee keer heb ik Moderna gehad). Aansluitend moet je dan nog een kwartiertje blijven wachten en klaar was ik alweer.

Ik verwacht over een paar weken een prik-setje te krijgen van het UMC Groningen zodat ik nog een keer bloed moet afgeven voor het Recovac onderzoek. Ik ben benieuwd hoe hoog mijn antistoffen dan zijn. Mijn lijf heeft ook deze keer in ieder geval weer gereageerd op de prik. Net als de vorige twee keren doet mijn bovenarm vrij veel pijn en kon ik er moeilijk op liggen afgelopen nacht.