Lang weekend Stampin’ Up!

Wauw, wat een (lang) weekend vol Stampin’ Up! Ik was al fan, maar dat is alleen nog maar meer geworden!

Vanaf donderdag avond had ik een 3 daags evenement van Stampin’ Up! genaamd OnStage@Home. Voor Corona was dat nog een evenement waar (bijna) elke demonstrator naar toe ging maar de afgelopen 2 afleveringen waren @Home versies waarbij we alles via de laptop konden volgen.

Op donderdag avond begon het met een Opening en Erkennings Evenement. Tijdens dat evenement worden alle demonstrators genoemd die prestaties hebben bereikt het afgelopen Stampin’ Up! jaar. Zo werd ik Bronze Elite en mijn upline werd erkend voor het feit dat ze 5 nieuwe demonstrators had gewerfd en dat ze een goede leider is (twee van haar team leden werden Bronze Elite, waaronder dus ik). De avond werd geopend door deze zuid-Afrikaanse zangroep die in America’s Got Talent hoog scoorde. Wat een swingend geheel!! Verder was er donderdag nog een praatje van CEO Sara en haar moeder Shelly (die Stampin’Up! opgericht heeft) en hebben we wat stempelpresentaties gezien van de nieuwe stempelsets die in januari uitkomen.

Vrijdag om 9:00 ging het programma verder en hebben we algemene sessies en breakout sessies gehad vol met informatie en tips. En natuurlijk meer stempelpresentaties. Deze dag duurde tot 16:00 uur.

Zaterdag (van 9:00 tot 15:00) was het programma wat luchtiger en hebben we de stempelvariant van Ready Steady Cook gezien, mochten we stemmen hoe de kaarten eruit kwamen te zien terwijl ze gemaakt werden en konden we zelf meestempelen tijdens de Stamp&Share activiteit. Ook deze dag vloog voorbij! Het goede nieuws : volgend jaar wordt On Stage weer in persoon gehouden (niet virtueel zoals nu) en zal het in Wenen zijn. Tijdens de uitzendingen had ik trouwens ook nog Whatsapp contact in onze OnStage groep met 2 andere teamleden en een mede demonstrator die ook bij ons wilde aansluiten. Dat maakte dit evenement nog een heel stuk leuker dan alleen aan je laptop zitten. Ik kan me niet voorstellen hoe het is als iedereen elkaar ook echt weer kan zien! Ik kan bijna niet wachten!!

Vandaag had ik nog een stempelworkshop bij Leonie. Van 14 tot 17 heb ik 4 leuke kaartjes geknutseld. Het was de perfecte afsluiting van mijn Stampin’ Up! weekend!