InkyCards kerstmaand

Vandaag is de eerste dag van mijn InkyCards kerstmaand. Elke dag zal ik een kerstkaart laten zien op mijn andere blog.

Ik maak het hele jaar door kerstkaartjes, maar in November gaat normaal gesproken mijn productie drastisch omhoog. Meestal maak ik geen 30 verschillende kaartjes, maar maak ik ze in series van 3-4 tot ik genoeg kaartjes heb om te versturen (en om uit te kiezen). Dit jaar wilde ik het anders doen en iedere dag een ander kaartje laten zien.

De meeste kaartjes zijn al af en staan ingepland in mijn InkyCards.nl blog. Ik moet er nog een handjevol maken, maar dat ga ik wel redden.

Zie je nu een (of misschien wel meerdere) kaartjes voorbij komen die jij ook wel zou willen hebben? Laat het me weten! Vaak kan ik er nog wel meerdere maken (tenzij er speciaal papier in is gebruikt wat ik niet meer heb) of ik verkoop je het enige exemplaar wat ik heb. Of – eigenlijk nog beter – ik verkoop je de spulletjes om de kaarten zelf te maken! Je hebt nog ruim een maand de tijd voordat je aan sturen moet gaan denken, dus dat zou zeker nog lukken.

Kortom: ik wens jullie allemaal veel plezier tijdens mijn InkyCards kerstmaand!

P.S. heb je een facebook account en wil je geen kaartje missen? Vind dan mijn Facebook pagina leuk en de kaartjes komen vanzelf in je lijstje voorbij.