Etentje ter ere van 9 jaar samen

Afgelopen week waren Peter en ik 9 jaar samen. En dus zijn we gisteravond gaan uit eten om dat te vieren.

Het was iets meer dan 9 jaar en een week geleden dat we een date hadden bij Brasserie Ludiek. Een belabberde date moet ik zeggen. Maar toch kriebelde er iets en dat blijkt : we zijn nog steeds samen!

Eigenlijk was ik die Brasserie al weer bijna vergeten. Ik loop er wel eens voorbij als ik door het Citycentrum loop en dan denk ik terug aan onze beroerde date. Maar ik had me nooit gerealiseerd dat je er ook kunt dineren.
Totdat mijn zus ongeveer 2 maanden geleden op bezoek zou komen en we een restaurantje probeerden uit te zoeken. Met de voedselintoleranties van mijn zus is dat niet altijd even makkelijk. Ze kwam uit bij Brasserie Ludiek, daar hebben ze namelijk een lactose- en glutenvrije menu-kaart. En wat hebben we die avond gesmuld.

Ik hoefde niet lang na te denken in welk restaurantje we onze 9 jaar konden vieren. Gisteravond heb ik de nacho’s vooraf gekozen (veeeeeeel te veel.. dit is een gerecht wat je met 2-3 personen in het midden van de tafel zet als voorgerecht) en daarna de taglietelle met kip. Die laatste was ERG lekker, dus deze ga ik onthouden voor een volgende keer. Peter en Priscilla kozen voor respectievelijk tomatensoep en uienringen als voorafje en daarna allebei een schnitzel.

Ik denk dat we ons nieuwe top-restaurantje hebben gevonden!

Photo by Roman Kraft on Unsplash