Weer naar kantoor

Gisteren was ik voor de tweede keer in ruim 1.5 jaar weer op kantoor. Wat heerlijk!

Twee weken terug was ik er weer voor het eerst. De toegang tot ons kantoor wordt steeds meer verruimd. We moeten nog wel een plekje reserveren (er zijn nu 40 plekken per vleugel waar vroeger ongeveer 100 mensen werkten) en de kantine is minder lang open. Maar verder is het weer als vanouds : even kletsen bij de koffie-automaat met een collega die je een tijd niet meer gezien hebt, de roddels van je collega’s aan de andere kant van het looppad meeluisteren over de mogelijke verhuisplannen van ons kantoor.

Maar ook gewoon een groot bureau hebben is weer fijn. Ik heb de afgelopen maanden in mijn hobbyhokje gezeten waar een klein bureautje staat waar ik normaal aan knutsel. Maar met een grote laptop, extra monitor, extern toetsenbord en muis heb ik niet veel plek over.

Voorlopig ga ik nog maar 1 keer per 2 weken naar kantoor omdat we dan een meeting hebben. En ook ga ik 1 keer per 2 weken naar kantoor van de klant. De andere dagen blijf ik nog gewoon in mijn hobby-hokje zitten. Maar het zou wel fijn zijn als ik mijn plekje weer terug krijg om kaartjes te maken.

Photo by LYCS Architecture on Unsplash