Vakantie bijna voorbij

Nog 1.5 dag en mijn eerste blok van twee weken vakantie van dit jaar zijn voorbij.

Door de liesbreuk van Peter (we wachten nog steeds op een operatiedatum) konden we niet veel doen. Gelukkig had ik genoeg dingen in/om het huis die waren blijven liggen tot de vakantie. Dus heb ik me zeker niet verveeld.

Ik heb mijn ‘tuintje’ gesnoeid, een nieuwe smartwatch gekocht, op visite geweest, naar de kapper geweest, Netflix en Olympische spelen gekeken en ik heb heeeeel veel geknutseld. Mijn nieuwe website InkyCards.nl begint nu ook echt de vorm te krijgen die ik graag wil. Ik miste nog behoorlijk wat inhoud (zowel kaartjes als achter de schermen) en dat heb ik deze vakantie zeker op peil gebracht. Ik heb ook wat kaarten al gemaakt die ik de komende tijd wil laten zien op die site zodat ik voldoende kan blijven laten zien ook al ben ik dadelijk weer vol aan het werk.

En in mijn vakantie slaap ik natuurlijk lekker uit! Ik sta wel om 5:45 uur even op om mijn belangrijkste medicijnen in te nemen maar daarna kruip ik vlug weer terug en slaap dan tot een uur of 9 uit.

Helaas heb ik ook ongeveer een werkdag van mijn vakantie besteed aan bellen met mijn collega in India. Ze had wat problemen met de imports die ze moest doen en kwam er echt niet meer uit. Omdat de facturen wel op tijd de deur uit moeten had ik haar laten weten dat ze me in mijn vakantie gewoon kon appen als ze me nodig had.

Vanmiddag komt de trimster om Diezel weer kaal te scheren, morgen houd ik de Team Talk in Team Prulleke (beetje nerveus), zaterdag zie ik nog wel en zondag ga ik puppies knuffelen bij mijn nichtje. Hun labrador heeft 5 weken geleden een nestje pups gekregen en ik wil ze zeker nog even knuffelen voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan!

En maandag dan ga ik weer aan het werk. Dit keer maar 3 weken en dan begint mijn tweede blok van twee weken vakantie. Dat is te overzien!

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash