Zelfgemaakte post is leuker!

Zoals jullie weten maak en verstuur ik graag mijn eigen kaarten. Ik kan me zo voorstellen dat je dat versturen ook wel zou willen, maar het maken ervan je lastig lijkt. Wat dan?

Nou… dan vraag je het toch aan mij !?!

Ik wil best een stapeltje verjaardagskaarten voor je maken. Of (je kan niet vroeg genoeg beginnen) een set kerstkaarten! De prijs komen we wel uit. Een zelfgemaakt kaartje kost aan materiaal namelijk minder dan je voor een Hallmark kaart betaald. En zelfgemaakte post is toch veel leuker!

Zeker nu de Corona op zijn retour is wil ik trouwens ook best een middagje samen met je knutselen. Voor je het weet heb je een leuk aantal kaarten ook zelf gemaakt want met het juiste gereedschap is het echt niet zo moeilijk.

Ik ben bezig om een nieuwe website op te bouwen waarin ik mijn kaartjes wat meer ga promoten. De site is nog in aanmaak, dus er zal nog wel een en ander wijzigen in de layout. En er zijn ook nog niet zo heel veel blogposts, maar ik ben wel al zo tevreden dat ik hem wel al durf te laten zien aan jullie.

Ik nodig jullie uit om te komen kijken op InkyCards.nl. Daar kun je ook een contactformulier invullen als je een keer wilt knutselen met mij. Of als je graag wilt dat ik voor jou de kaartjes maak. Ik ben ook erg benieuwd wat je tot nu toe al van mijn site vindt. Alle op- en aanmerkingen zijn welkom!