Stampin’Up! Team Prulleke Catalogus Swap

Met Team Prulleke hadden we een Card Swap met producten uit de nieuwe jaarcatalogus. Dit zijn de kaarten!

We deden uiteindelijk met 7 mensen mee, dus ik moest 6 dezelfde kaarten maken en in het weekend van Pinksteren versturen. De andere deelnemers deden precies hetzelfde en zo ontving ik afgelopen week 6 kaarten in mijn brievenbus.

Omdat de kaarten ook getoond zouden gaan worden in onze Catalogue Launch Party heb ik nog even gewacht met het delen ervan. Maar hier zijn ze dan (in willekeurige volgorde):

Mijn kaart

De hoofdrol van mijn kaart waren de ‘Give it a whirl’ stansen waarmee je een draaikaart kunt maken. Daarmee kan de ontvanger de smaak van het ijsje veranderen. Het ijsje komt uit de Sweet Ice Cream stempelset en bijbehorende pons en de Painted Texture embossing folder zorgde voor het relief in het very vanilla kaartkarton zoals het leek alsof het een grote bak vanille ijs was.

Ik heb de andere kaarten in onderstaande collage gezet:

Jolanda’s kaart staat bovenaan in de collage en haar kaart heeft voornamelijk DSP van de Suite Symmetry Suite.

Marions kaart staat in het midden links. De kaart is gemaakt met de Josephs Coat techniek. Dan maak je eerst een kleurige achtergrond. Daarna stempel je met Versamark inkt je afbeeldingen en daarop doe je kleurloze emossingpoeder. Als je dit vervolgens smelt, dan bescherm je daarmee je kleurige achtergrond. Vervolgens heeft ze het kaartkarton met heel donkere inkt bedekt. Je houdt dan de bestempelde en kleurige delen over.

In het midden staat een kaart van Monique. Zij heeft de stempelset uit de Suite Symmetry Suite gebruikt en de letters uit de Playful Alphabet Dies.

Linksonderaan zie je een kaart van Cindy. Zij heeft de Picture This stansen gebruikt in combinatie met de stempelset Garden Birdhouses.

De kaart van Leonie – midden onderaan – is gemaakt met de Pansy Petal Suite (In het nederlands is dat de Vrolijke viooltjes stempelset).

En rechtsonderaan is een kaart van Sirpa. Haar kaart is een zogenaamde Fun Fold: de kaart gaat niet op een standaard manier open, maar het is een bijzonder 3D project wat je in een envelop kunt versturen. De techniek heet “Zig Zag Tower” en als je wilt weten hoe deze gemaakt wordt, dan zoek dat maar op in YouTube. Er zullen vast filmpjes over zijn.

En dat was het! Ik hou van post in mijn brievenbus. Vooral als het zulke mooie kaartjes zijn! Misschien houden we met de najaarscatalogus ook weer zo’n swap. Ik zou dat best leuk vinden!