Team Prulleke Online Catalogue Launch Party

Vandaag was onze CLP en het was geweldig!

De hele dag door zijn er allerlei presentaties gehouden, hebben we spelletjes gespeeld en natuurlijk ook geknutseld!

Mijn product presentatie was eigenlijk een thema-presentatie van 4 kerst-sets die in de catalogus staan. En de Make-and-Take die erbij hoorde was het maken van een doosje met het nieuwe designers series papier wat bij de nieuwste suite hoort. En hoe leuk is het dan als aan het einde van ‘mijn stukje’ iedereen zijn doosje in beeld houdt!

Je kunt trouwens nog steeds prijzen winnen! Als je de quiz goed weet te beantwoorden dan kun je met de letters achter de goede antwoorden twee woorden vormen. Als je die voor morgen (zondag 30 mei) 18:00 uur naar Leonie mailt (leonie @ prulleke.nl) dan doe je nog mee met de quiz!

Er is ook nog een raadsel waarbij de antwoorden te vinden zijn in de catalogus. Ik vond hem best lastig! Ook daarvan is de deadline morgen om 18:00 uur.. Waarschijnlijk post Leonie de vragen van het raadsel morgenvroeg nog een keer op haar blog dus ga vooral daar ook nog even kijken. Dan maak je nog kans op een pakketje In Color Jewels (bling bling!) voor op je kaartjes of andere projecten.

Voor vandaag ben ik klaar met mijn laptop… het was een lange dag die op de een of andere manier voorbij vloog, maar me ook veel energie gekost heeft. De rest van de avond lig ik met mijn beentjes hoog op de bank bij de TV 😉