Nog 5 dagen!

Over 5 dagen is het zover : De Team Prulleke Online Catalogue Launch Party. Alle teamleden zijn hard bezig om er een geweldige dag van te maken!

Zo hadden we gisteren een online vergadering en de tussenstand staat op 87 kaarten en andere projecten (doosjes, tasjes, etc) alleen al voor de Catalogus Tour. En dan moeten er nog een aantal voorbeelden voor stempelsets bij Leonie binnenkomen.. Ik heb vandaag mijn kaarten en andere dingen afgemaakt voor mijn product presentatie en dat zijn ook nog eens 17 kaarten, 4 labels en 4 andere projecten. Ga er dus maar van uit dat je zaterdag ongeveer 150 verschillende voorbeelden gaat zien. Allemaal gemaakt van producten die in de huidige jaarcatalogus staan!

Natuurlijk hebben we ook allerlei spelletjes voorbereid met leuke prijzen. En tussendoor kunnen de bezoekers ook zelf aan de slag. Degene die een Make&Take pakket hebben besteld krijgen deze week een aantal van de nieuwste producten toegestuurd waarmee we zaterdag aan de slag gaan. En ben je vergeten zo’n pakket te bestellen: Zaterdag kun je vast wel meedoen met je eigen spulletjes, maar dan zijn het niet de nieuwste producten.

Het programma voor de dag ziet er ongeveer zo uit:

En omdat een aantal spelletjes over de nieuwe catalogus gaat (en het tijdens de Catalogus Tour natuurlijk handig is om mee te bladeren) kun je hier een catalogus downloaden. Wil je hem op papier hebben, laat het mij dan weten. Ik geef hem je graag.

Ow.. en het belangrijkste!! De link naar de meeting : join.skype.com/G56IcbI6108D

Tot zaterdag 10:00 uur!