Handige app: eRoutes

Vanmiddag zijn Peter en ik gaan wandelen. Het oorspronkelijke plan was om te gaan wandelen bij De Plateaux-Hageven, vlak aan de belgische grens maar het was er DRUK!!

En dus zijn wij maar omgedraaid. Niet omdat we het vanwege Corona niet vertrouwen, maar omdat we liever in een rustige omgeving lopen en niet in een rijtje achter anderen aan.

En zo kwamen we uit bij de Malpie. Maarja… waar gaan we dan wandelen? We hadden geen wandelkaart bij ons van dat gebied omdat het niet ons plan was…

En toen herinnerde ik me de app die mijn zus Sandra laatst had laten zien: de eRoutes app! Op de parkeerplaats opende ik de app en gaf het aantal kilometers in wat we wilden gaan lopen. De app gaf ons 3 opties waar we er eentje van kozen en hopla! we waren op weg!

Het leuke is dat we vandaag over paadjes zijn gegaan waar we nog nooit over gewandeld waren. En vlak voor iedere kruising vertelde mijn telefoon waar we naar toe moesten. Na geocaching (waarbij je steeds stil moet staan om een volgende punt in je route te berekenen) en wandelknooppunten (waarbij je vantevoren moet uitrekenen hoever de route gaat zijn) is dit dus een super handige app voor een leuke wandeling!

Ow … en de foto hierboven is van onze wandeling vandaag.