Workshop Waterval foto-album maken

Vanochtend had ik een online workshop die gegeven werd door Maaike van Geffen. Ze leerde ons hoe we een waterval foto-album konden maken!

Ik had oud DSP van Stampin’Up! gebruikt omdat ik dat waarschijnlijk toch niet meer voor kaarten ging gebruiken en omdat het een vrij neutrale kleuren-set had : zwart, wit en goud! Op sommige vellen van dit papier zaten ook bloemetjes en bijtjes, maar die had ik niet gebruikt.

In twee uur tijd heb ik dit album in elkaar geknutseld. Aan de linkerkant zit een klein insteekflapje waar 3 verschillende kaartjes zitten. Hier kun je tekst op zetten of ook nog een foto. Aan de rechterkant zitten 8 pagina’s in een soort waterval geplakt waar je ook nog foto’s (of tekst) kunt plakken.
Het formaat van de Instax-foto’s is blijkbaar ideaal voor dit album. Misschien moet ik die camera toch weer eens uit de kast trekken.

Het eindresultaat is niet perfect maar nu ik dit album heb gemaakt weet ik in ieder geval hoe ik het de volgende keer beter kan doen. 🙂
Ik heb me vanochtend dus prima vermaakt! Ik vond het leuk om eens iets anders te maken met Stampin’Up! spulletjes dan kaarten.