Bestellen Make & Take pakket

Tijdens de Team Prulleke Online Catalogue Launch Party gaan we ook samen knutselen. De spulletjes die je daarvoor nodig hebt kun je nu bestellen.

Mijn teamleider Leonie, teamlid Sirpa en ik gaan op 29 mei allemaal onze eigen Product Presentatie houden met nieuwe dingen uit de jaarcatalogus die sinds gisteren uit is. En alleen kijken is natuurlijk al heel erg leuk, maar zelf ermee aan de slag gaan is NOG leuker!

Dus hebben we een Make & Take pakketje samengesteld waarbij de spullen zitten die we nodig hebben om 3 projectjes te maken. Allemaal dus met de nieuwste producten!

Er zal (design) papier, lint, bling-bling en gestanste vormen in het pakket zitten, maar geen gestempelde afbeeldingen (dat mag niet van Stampin’Up!). Ook zul je zelf nog wat knutselspulletjes zoals een schaar, lineaal en lijm erbij moeten pakken.

Maar voor 3 euro (als je het bij Leonie komt ophalen) of voor 5 euro (dan stuurt Leonie het naar je op) kun jij in het bezit komen van zo’n pakketje en knutsel je op 29 mei gezellig met ons mee!

Bestellen kan via deze link.

2 comments on “Bestellen Make & Take pakket