Pre-order uit de nieuwe jaarcatalogus.

Deze week kwamen de spulletjes binnen die ik had besteld van Stampin’Up! Dit zijn de foto’s!

Als demonstratrice krijg ik de jaarcatalogus eerder in huis en kan ik ook al wat nieuwe dingen bestellen. Maar ik heb in mijn order ook een aantal bestaande dingen besteld en zelfs wat onderdelen die nu flink afgeprijst zijn omdat ze uit het assortiment gaan.

Linksboven zie je een Nederlandse stempelset met bijbehorende stansen die nu in de nieuwe catalogus staat. Ik ben dol op viooltjes dus hier ga ik een hoop kaarten mee maken! Rechtsboven is nog een stempelset die ik veel ga gebruiken. Verjaardagskaarten zijn namelijk altijd leuk om te maken (net zoals kerstkaarten). Midden boven zie je een emaille mok. Ze zitten per 2 verpakt (een groene en een donkerblauwe) en deze gaan mee naar de vouwwagen. Een emaille mok drinkt toch lekkerder dan plastic en deze zijn makkelijk te herkennen dat ze van mij zijn!
De onderste twee foto’s zijn de inktkussens die ik besteld heb : de nieuwe In Colors 2021-2022 en Whisper White. (nu zul je misschien denken “wat heb je aan witte inkt?” maar dat laat ik je de komende tijd nog wel zien).

Linksboven zie je een potje embossingpasta, paletmessen en stencils. Die kan ik gaan combineren met het siliconenmatje links onder zodat ik met die pasta niet op mijn buro knoei. Rechtsboven zie je nieuw kaartkarton: wit en de nieuwe In Colors 2021-2022.
Naast het siliconenmatje liggen twee blends (alcohol stiften) in een kleur van de In Colors 2020-2021. Deze had ik nog niet en nu heb ik die set compleet. En de twee fotos rechtsonderin zijn wat kerstspulletjes die ruim 50% afgeprijst waren en die ik echt niet kon laten liggen. Het zijn artikelen die niet in het assortiment blijven, maar je kunt ze natuurlijk nog wel gewoon gebruiken!

Ik was helemaal blij met mijn bestelling en ik kan niet wachten om er komend weekend mee te gaan knutselen! Wil jij de nieuwe catalogus ook zien? Laat het me weten! Vanaf 4 mei 2021 kun je er uit bestellen!