Prullekes Kleuren-challenge 2021-04

Leonie had ook deze maand weer een kleurencombinatie gekozen voor een kaart-challenge.

Ik vond het een lastige combinatie. Misschien omdat ik weet dat veel stempels uit de collectie gaan en die wil ik dan niet meer kiezen. Ik heb al aardig wat kaarten laten zien met de sets die wel meegaan dus ik had op de een of andere manier niet zoveel inspiratie dan anders.

Toch is het me wel gelukt om 1 kaartje te maken:

Ik nam een kaartje uit Whisper White Notecards & envelopes. Dat zijn kant en klare kaartjes met envelopes die je dus meteen kunt gebruiken. Met wat Post-It tape plakte ik een deel van de kaart af en daarna heb ik met de blending brushes de kleuren Balmy blue en Granny apple green op de kaart verspreid. Vervolgens heb ik de stempelset Pluk de dag gepakt en de stengels met Just jade gestempeld. Daarna kon de Post-It tape van de kaart en bleef de witte streep dus over.

In die witte streep heb ik met Calypso Coral de tekst gestempeld. De bloemen heb ik eerst Calypso Coral op diezelfde kleur kaartkarton gestempeld en daarna uitgeponst met de Daisy ponzen. Ik heb de blaadjes wat rond gekrult en daarna op de kaart geplakt.