Stampin’Up! On Tour@Home

Vanochtend had ik mijn allereerste evenement van Stampin’Up sinds ik demonstratrice ben geworden.

Normaal wordt On Tour ergens in Nederland gehouden (meestal Utrecht) en komen honderden demonstratrices daarheen om sessies te volgen over nieuwe producten en bedrijfspraatjes te luisteren.

Vanwege Corona was het vorig jaar ook al een Online evenement alleen toen was het vooral luisteren. Deze keer had Stampin’Up! Nederland via Zoom een webinar georganiseerd die veel interactiever was.

Naast het bedrijfspraatje en de fantastisch mooie productpresentaties (er komen mooie dingen aan in de nieuwe catalogus!) hadden we ook 5 keer een breakout-sessie waarbij we in groepjes van 4 mensen werden ingedeeld in breakout-rooms.

Ik ben natuurlijk nog maar een beginneling maar ik heb veel geleerd in die breakout-sessies! Demonstratrices die al ruim 7 jaar bezig zijn met veel ervaring, hun eigen teams en natuurlijk heel veel tips!

Het evenement duurde ongeveer 3 uur en ik weet nu al : als ik volgend jaar rond deze tijd nog steeds demonstratrice ben, dan ga ik ZEKER naar dat live evenement. Dat is volgens mij NOG leuker dan vanochtend!