Schoonmoeders Corona vaccinatie

Vanochtend heb ik mijn schoonmoeder naar de GGD Priklocatie gebracht voor haar Corona-vaccinatie.

Ze heeft mijn auto volgens mij nog niet heel vaak gezien (ze woont op loopafstand van ons) dus ze had al aangegeven dat ze een auto terugvinden op een parkeerterrein lastig vond. Ik had gedacht dat ik niet mee mocht, dus het plan was dat ik haar bij de ingang uit de auto zou laten, ging parkeren en dat ik dan bij de uitgang zou wachten zodat we samen terug naar de auto konden lopen.

Maar we waren een kwartier te vroeg bij de priklocatie. En dus reed ik de auto in de parkeergarage en liepen we samen naar de ingang. Daar bleek dat ik gewoon mee mocht als begeleider. Helemaal top! Schoonmoeder wat minder nerveus en ik zat lekker warm (het was nog fris buiten).

Na de prik was het nog een kwartiertje wachten waarna we mochten gaan ALS schoonmoeder zich goed voelde. Haar antwoord op mijn vraag : Ja, ik heb zin in koffie en ik heb honger!
Dat was een goed antwoord, vlug naar huis voor koffie en een boterham!

Het is dat alle horeca dicht zit en daar geen koffietentje open was anders had ik haar uitgenodigd om ter plekke nog een koffie te drinken. Ik had het idee alsof we bij een beurs waren. Allemaal geroezemoes en mensen in een grote hal. Ik vind het altijd wel gezellig om dan iets te drinken aan het einde van de dag.

Volgens mij is het allemaal wel meegevallen (het prikje stelt niet zoveel voor). De bijwerkingen vallen hopelijk ook mee en dan is mijn schoonmoeder al een heel eind op weg naar immuniteit.

Zij krijgt haar 2e prik op exact hetzelfde tijdstip als ik mijn 2e prik krijg, dus ik kan haar de volgend keer niet brengen. Wel jammer want ik vond het wel een leuk uitje vanochtend!