Ik zeg geen Nee, ik kreeg er al bijna drie!

Een paar weken geleden schreef ik dat ik op 2 lijstjes stond voor een versnelde Corona vaccinatie. Eergisteren en gisteren kreeg ik uitnodigingen in de bus!

Ik had maandag een controle bij de nefroloog en hij vroeg of ik al gevacccineerd was. Ik vertelde hem toen dat ik op een brief van hem aan het wachten was. Volgens de nefroloog kon dat nog wel even duren.

Maar woensdag lag de uitnodiging van het MMC in de bus! Op donderdag 8 april en op vrijdag 7 mei krijg ik Moderna. Omdat ik me ook bij de huisarts had aangemeld en dat nu niet meer nodig was heb ik me daar maar afgemeld. Het vaccin wat voor mij daar gereserveerd zou worden kan nu naar iemand anders gaan.

En gisteren kreeg ik een brief vanuit het Academisch ziekenhuis Maastricht. Of ik een afspraak wou maken om me daar te laten vaccineren met Moderna. Ook deze ga ik niet doen. Nu mijn afspraken hier in Veldhoven (reistijd: 5-10 minuten, afhankelijk of de verkeerslichten meewerken of niet) gemaakt zijn heb ik niet zoveel zin om naar Maastricht te rijden (reistijd: 1 uur). Ik kan me bijna niet voorstellen dat ik in Maastricht nog veel eerder aan de beurt zou zijn dan hier in Veldhoven.

En nu is het dus aftellen tot 8 april! Ik hoop dat de bijwerkingen mee gaan vallen. Maar ik ben vooral blij dat ik tegen de zomer genoeg antistoffen heb om niet meer heel ziek te worden.