Kleurencombinatie februari 2021

De nieuwe kleurenchallenge van Leonie vond ik lastig. Toch is het me gelukt om er twee kaartjes mee te maken:

De eerste kaart is voornamelijk zwart/wit maar alle kleuren uit de challenge zitten er ook in. De kaart is grotendeels gebaseerd op een idee van Christine Bertram.

De basiskaart is van Rich Razzleberry, met daarop een mat van zwart kaartkarton en een stuk Basic White kaartkarton welke ik gestempeld heb met zwarte inkt en de klaprozen uit de Painted Poppies stempelset.

Daarop zit een kleinere mat van het nieuwe Oh So Ombre papier wat nog iets meer dan een week gratis te krijgen is als je voor 60 euro aan Stampin Up spulletjes koopt (Sale-a-Bration). Ik heb niet veel Rococo Rose gekleurd papier (het is een kleur die halverwege dit jaar ook uit het assortiment gaat), maar een van de kleuren uit het Oh So Ombre papier had gelukkig wel die kleur. Daarop zit weer een zwarte mat en een Basic White kaartkarton welke ik weer gestempeld heb met zwarte inkt en de Painted Poppies stempelset. De tekst komt uit de Hartverwarmend stempelset (ook een gratis Sale-a-Bration product). De poppies heb ik daarna gekleurd met een stempel en Real Red en heel subtiel is een takje links onder met Mossy Meadow ingekleurd. Een zwart lint met zilveren glimmertjes erin maakte dit kaartje af.

De tweede kaart maakt ook gebruik van het Oh So Ombre papier waar ik deze keer driehoeken uit gesneden heb waardoor ik de ‘Sunburst’ (zonnestralen) techniek kon toepassen.  Laura Seki had deze techniek met dit papier op de Stampin’Up! Demonstrators Facebook groep laten zien.

De vlinders zijn stanzen uit de Butterfly Beauty Dies en de tekst komt uit de stempelset Punch Party. het geheel is gemat op de andere kleuren uit de kleurencombinatie met als basiskaart deze keer Mossy Meadow.