Kaarten voor de 2021-01 Kleurencombo

Ook deze maand heeft Leonie weer een kleurencombinatie opgegeven waarbij ze oproept om kaarten te maken in dezelfde kleuren combinatie. Dit zijn mijn knutsels:

Mystery card project

De eerste kaart is het resultaat van een mystery card project. Leonie had een aantal dagen van tevoren een aantal hints doorgegeven : “pak 4 kleuren inkt”, “pak kaartkarton in diezelfde 4 kleuren” , “Kies een stempelset met outline-stempels”. Daarmee hebben we op een woensdag avond stap voor stap deze kaart gemaakt. Het is best lastig om iets te maken als je nog niet weet wat het eindresultaat gaat worden. Dus ik ben niet helemaal tevreden met dit resultaat maar ik heb wel een leuke techniek erbij geleerd. De bovenste kaart is dus met de 4 kleuren inkt over kaartkarton gewreven. Daarna met de stempels en zwarte inkt bestempeld en links en rechts ongeveer 1.5 cm afgesneden maar de gestempelde delen bleven zitten. Vervolgens zijn er strookjes kaartkarton op de basiskaart geplakt en het paneeltje is er met dimensionals opgeplakt.

Ballonnen …

De tweede kaart is een verjaardagskaart die ik er wat mannelijk uit vind zien ook al zit er roze in. De ballonnen zijn uitgeponst en de tekst komt uit de Sweet Ice Cream stempelset. De ballonnen zijn allemaal opgehoogd met een dimensional.

En toen had ik nog wat ballonnen over en maakte ik nog vlug dit derde kaartje. Het ezeltje en de tekst komen uit de Sale-a-Bration stempelset Darling Donkeys en de ballontouwtjes heb ik met een bruine stift getekend.

…en nog meer ballonnen.

Ik vind een schattig kaartje geworden die toch erg eenvoudig is.

Wil je ook zelf kaartjes gaan maken maar weet je niet hoe je moet beginnen? Laat het me weten en ik vertel je met welke basis-producten je al hele leuke kaarten kunt maken.