Algemene Leden Vergadering 2019

Volgens onze statuten zijn we als vereniging verplicht om ieder jaar een Algemene Ledenvergadering te houden. Dat was dit jaar nogal een uitdaging.

Uiteindelijk hebben we als bestuur besloten om ieder lid van de vereniging een brief te sturen met daarachter een stembriefje. Op dit stembriefje kon aangegeven worden of ze akkoord of niet akkoord gingen met de voorgestelde benoemingen en voorstellen die in die brief genoemd werden.

Onze normale ALV duurt ongeveer 2 uur (met een pauze tussendoor) en is nogal wat geklets. Wat dat betreft is zo’n brief een stuk efficienter! En al onze leden waren unaniem eens met alle punten uit de brief. Dus we hoeven ook niemand teleur te stellen.

Nu is dat op zich ook niet heel moeilijk dat iedereen het eens was.. We hebben op dit moment 12 leden (plus 1 aspirant lid, maar die mag niet stemmen). Van die 12 leden zitten er 3 mensen in het bestuur en hebben we 3 mensen nodig in de kascontrole commissie, 5 mensen in de Commissie van Beroep, 3 mensen in de Ballotagecommissie en 1 wedstrijdleider. Er zijn dus nogal wat leden met een dubbelfunctie! 😀

Het mooie is, dat dus eigenlijk bijna ieder lid van onze vereniging nog een verenigings-taak erbij heeft naast dat leden natuurlijk graag hun hobby komen uitoefenen. Kijk.. dat zijn nu echte verenigingsmensen!