Klik voor klik verdienen bij ZinnGeld

Ik ben al een hele tijd aangemeld bij ZinnGeld. Dat is een site die mij reclame mailtjes stuurt waarvoor ik geld krijg.

In zo’n mailtje staat een link waar je op moet klikken waarna je weer wat Zinns op je ZinnGeld account erbij krijgt. Per mailtje is het niet veel maar kleine beetjes opgeteld zijn toch best een leuk bedrag.

Zo heb ik mijn gespaarde Zinns tegoed vorige week laten uitbetalen : 25 euro in iets onder een jaar tijd sparen. En dat voor het aanklikken van linkjes in een mailtje waar ik verder niet naar kijk.

Sterker nog… bij ZinnGeld worden de verstuurde mailtjes ook nog eens op hun site bewaard. Dus zodra ik een mailtje van ze binnen krijg, dan gooi ik het gelijk in de prullenbak en 1 keer in de week loop ik alle gestuurde mailtjes via hun site na. Ik klik op de link en ga naar het volgende mailtje.

Als ik een keertje iets via bol.com wil bestellen, dan zorg ik wel dat ik via ZinnGeld naar bol.com ga. Dan krijg ik namelijk extra Zinns en mijn accountscore gaat omhoog waardoor ik bij volgende mailtjes nog meer Zinns verdien.

Het aanmelden is gratis en je krijgt een aantal Zinns aanmeldbonus. Daarna is het een kwestie van linkjes klikken en sparen tot je kunt uitbetalen. Lijkt het je wat? Klik dan op onderstaand plaatje en schrijf je in!