Mijn kaarten voor de kleurenchallenge 2020-11

Ook deze maand heeft Leonie weer een kleurenchallenge bedacht. Deze keer met winterse pastelkleuren. En ook deze keer maakte ik weer een aantal kaarten

2 verjaardagskaarten

De eerste twee kaarten maakte ik met de stempelset Beautiful Friendship. Ik stempelde alle verschillende bloemen dicht tegen elkaar in alle kleuren uit de challenge plus nog met zilver embossing poeder. Een wit lint met zilveren randje en een label uit de Celebration of Tags met zilver embossing tekst maken de kaarten af.

Kerstkaart
Kerstkaart detail

De tweede kaart begon met de kerstballen stempels uit de Turnovers stempelset die ik ook zilver embossed heb. Vervolgens heb ik de verschillende kleuren inkt uit de challenge op een acrylblok gedaan en met een waterpenseel gespetterd op de kaart. Ik maakte het af met wat kleuren Designer Series Papier, stempels uit de Festive Post stempelset die ik uitponste met de postzegelpons. En ook hier het witte lint met zilveren rand.

Kerstkaart 2

Op mijn derde kaart heb ik het onderste deel van het kaartkarton eerst gemaskeerd waarna ik met blendingbrushes de kleuren blushing bride en balmy blue heb aangebracht. Met de kleur Pool Party heb ik de bomen gestempeld en de tekst is in Soft Sea Foam. De kleine sneeuwvlokjes zijn stipjes die ik met een witte gelpen heb aangebracht.

Ik ben uiteindelijk niet helemaal tevreden over het harde contrast van de heuvel maar de lucht vind ik erg mooi.

En zo heb ik weer 3 totaal verschillende ontwerpen gemaakt met behulp van de kleurenchallenge van deze maand. Ik verwacht dat Leonie volgende maand kerst-kleuren kiest en dat ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje! Ben je benieuwd hoe die kaarten eruit zien? Kom dan binnenkort weer terug op deze weblog!