Drie kaartjes voor de kleurenchallenge 2020-10

Deze maand heeft Leonie (Prulleke) de bovenstaande 5 kleuren gekozen voor de kaartmaak challenge van oktober. Ik maakte er 3 kaarten mee.

De eerste kaart is een kerstkaart waarbij ik de stanzen uit de Curvy Celebrations set heb gebruikt om met de 5 kleuren een soort heuvels te maken. Deze set is vanaf 3 november te koop maar omdat ik demonstratrice ben kon ik hem al eerder bestellen. De stempelset Tree Angels heb ik gebruikt voor de twee bomen en de tekst die ik met goud embossingpoeder embossed heb.

Mijn volgende kaart heb ik gemaakt met de stempelset Natuurlijk voor altijd. Ik heb een van de stempels 4 keer op een wit paneeltje gestempeld (met 4 verschillende kleuren). Het paneeltje heb ik met Stitched Shapes stanzen uitgestanst. De tekst komt uit de stempelset Voorjaarswensen en deze heb ik gestempeld op wit kaartkarton en daarna met de Pick-a-banner pons bewerkt zodat het een soort pijl werd.

Tot slot maakte ik deze verjaardagskaart. De zebra komt uit de Zany Zebras stempelset. Deze heb ik op wit kaartkarton gestempeld en op een stukje maskeerpapier. Deze heb ik uitgeknipt en het maskeerpapier op de gestempelde zebra geplakt. Daardoor kon ik de verschillende kleuren stempelen zonder op de binnenkant van de zebra te stempelen. De tekst komt van de Celebration of Tags stempelset.

Alles wat ik hierboven gebruikt heb, is te bestellen via mij. Mocht je interesse hebben , laat het me weten!