Krale Schietsport – Staphorst

Afgelopen zaterdag zijn we naar Krale Schietsport geweest in Staphorst.

Voor Peter is dat een soort snoepwinkel waar hij bij de vitrines kan kijken naar al het moois wat ze daar verkopen. Ik word er wat minder warm van, maar ik vind het nog steeds wel leuk om er rond te neuzen. Meestal gaan we ook even bij de vuurwapens kijken. Ik vind revolvers echt leuk om te zien.. Waarschijnlijk omdat ze het gevoel geven van Wild-West-films: Stoere mannen op paarden en wijdse landschappen.

Links een revolver en rechts een pistool.

We waren natuurlijk niet voor niks dat hele eind gereden (Het is ongeveer 2 uur rijden). Bij het wapen van een van onze leden ontbraken een paar schroefjes om een onderdeel aan het wapen te monteren. Misschien dat Krale deze had.

Verder hadden we de opdracht om voor de vereniging een steun te kopen waarme we een geweer vast kunnen zetten zodat de richtmiddelen van het wapen goed ingesteld kunnen worden.

En Peter had nog wat kogeltjes nodig. Die had hij natuurlijk ook kunnen laten opsturen, maar om op een doosje van 10 euro de verzendkosten van 7 euro te betalen was niet echt in verhouding.

We zijn prima geslaagd (behalve de schroefjes) dus vanavond kunnen we met onze aankopen weer naar de vereniging.