Nog een weekje vakantie

Ons tweede deel van de vakantie (in juli was ons eerste deel) duurt nu nog een week. Maar wat vliegt de tijd!

Omdat Corona nog lang niet weg is uit Nederland (en de rest van de wereld) hebben we besloten om dit jaar niet op vakantie te gaan. Op de camping zelf zou het misschien nog wel kunnen, maar je moet toch een keer boodschappen doen en ik wil toch een keer ergens heen. Al zou het maar een middagje shoppen zijn. En dat risico vind ik voor mezelf te groot.

Helaas niet op vakantie dus, maar dat betekent niet dat we helemaal niks doen!

De eerste paar dagen van mijn vakantie heb ik besteed aan mijn APK (o.a. dagje Maastricht). Omdat ik nog herstellende was hebben we dat weekend niet zoveel gedaan. Maandag bleek dat onze riolering verstopt was en dat probleem lijkt groter dan even ontstoppen: er zit op twee plaatsen wortels in de oude rioleringsbuizen. Maar daarover in een latere blog meer.

Verder hebben we tot nu toe de diepvries ontdooit (ont-ijst eigenlijk), stellingen gemaakt onder het afdak bij de schuur zodat we daar nu veel plek hebben, een goede deurbel geinstalleerd en heb ik mijn kledingkast weer eens opgeruimd en alles eruit gegooid wat ik toch niet meer aandeed.

De komende week gaan we ook nog een aantal klusjes doen en dan zit onze grote vakantie voor dit jaar er op. Hopelijk komt dat Corona vaccin er voor maart 2021 want al die klusjes doen in de vakantie is leuk, maar ik ga toch liever op vakantie!

Photo by Franck V. on Unsplash