Stampin’Up! workshop

Afgelopen zaterdag heb ik mijn allereerste Stampin’Up! Workshop gegeven aan mijn nichtje Doris en haar dochter (mijn petekindje) Elin.

Ik had 5 kaarten voorbereid die niet al te moeilijk waren (al zagen sommige er wel zo uit) waarbij er voornamelijk gestempeld en sommige vormen uitgeponst moest worden. Daarmee maak je als het ware ‘basis-kaarten’ zonder dat je gelijk een fortuin aan apparaten en spullen hoeft uit te geven.

Ik vond het best wel spannend, want zou het stempelen en meten niet te moeilijk zijn voor de 9-jarige Elin? Het antwoord werd bij de eerste kaart al duidelijk : helemaal niet!

We zijn van 13:00 tot 18:00 bezig geweest (met een kleine pauze in het midden) waarbij we elk 5 kaarten hebben gemaakt. Met wat restjes die we van die 5 kaarten over hadden hebben we vervolgens nog 1 extra kerstkaart gemaakt.

Het mooiste compliment kwam daarna van Elin: kom je volgende week weer?

Ik heb me trouwens ook prima vermaakt, want het is altijd leuk om met meerdere samen te knutselen.

Een volgende knutselmiddag met Elin en Doris staat voor ergens in oktober gepland. Dan zullen het voornamelijk kerst-kaarten zijn. Maar misschien piep ik er toch nog een verjaardagskaartje tussen om te laten zien dat een ‘kerst-stempelset’ ook te gebruiken is buiten de kerst-periode.

Vind jij het ook leuk om een keertje samen met mij kaartjes te stempelen? Laat het me dan weten!