Demonstratrice Stampin’Up!

Vorige week heb ik mezelf ingeschreven als demonstratrice van Stampin’Up!

Ik heb de afgelopen jaren al vaker kaarten laten zien die ik met de producten van Stampin’Up heb gemaakt. En de instap-actie die deze maand geldt was zo interessant dat ik besloten heb om nu in te stappen.

Vanaf nu kun je dus ook stempelspulletjes bij mij bestellen van Stampin’Up!. En heb je liever dat ik een keertje bij je langs kom om te laten zien hoe de producten eruit zien dan laat het me maar weten!

Ik hoor bij Team Prulleke en Leonie (hoofd-Prulleke) stuurt in haar nieuwsbrieven soms een kleurenchallenge. In zo’n kleurenchallenge geeft ze 3 Stampin’Up! kleuren waarmee je een kaart moet maken. Je mag alleen die kleuren gebruiken en de basiskleuren Wit, Zwart of Vanille.

Deze keer was de kleurenchallenge : Cinnamon Cider, Early Espresso en Petal Pink. Een lastige kleurencombinatie met al die bruine tinten. Toch is het me gelukt om er een leuk kaartje van te maken (vind ik).

De kaartbasis is Cinnamon Cider kaartkarton. Daarop zit Cinnamon Cider Designer Series Papier. Daarover zit een iets kleiner stukje Early Espresso kaartkarton. En daarop zit een stukje Whisper White wat ik bestempeld heb met de Stempelset Swirly Frames (met Cinnamon Cider inkt) en de stempelset Lovely You (met Early Espresso inkt).
De bloemetjes komen uit de stempelset Thoughtful Blooms en deze heb ik in Petal Pink gestempeld en met de Small Bloom Punch uitgeponst. Tot slot heb ik een stukje Cinnamon Cider kaartkarton bestempeld met Lovely You stempelset en Early Espresso inkt en uitgestanst met de Stitched so Sweetly Dies. Met diezelfde Dies heb ik een stukje Whisper White cardstok uitgestanst en de tekst uit de Van alles wat stempelset met Early Espresso inkt bestempeld.
Tot slot heb ik de rechterhoekjes van de onderste vier lagen afgerond met een afrond-pons en daarna kon ik alles op elkaar plakken.

Zoals je leest zitten er best wel wat componenten in deze kaart. Maar met veel minder producten kun je ook hele leuke kaarten maken. Ik zal de komende dagen met dezelfde kleuren nog een andere kaart maken.

En zoals ik al schreef : wil je wat spulletjes bestellen, laat het met dan weten. Ik kan je er vanalles over laten zien en vertellen.