Online workshop Stampin’ Up In Colors

Vanmiddag had ik een online workshop van Leonie François waarbij ik maar liefst 15 (!!) kaarten heb gemaakt.

Stampin’ Up (fabrikant van kaart-maak-spulletjes) heeft op 3 juni vijf nieuwe kleuren uitgebracht. Je kan dus nu kaartkarton, bedrukt papier, inkt, markers, lint en strasss-steentjes in die vijf kleuren bestellen.

Omdat ik het altijd leuk vind om met meerdere mensen samen te knutselen EN omdat ik graag inspiratie op doe via een workshop heb ik me opgegeven. Leonie stuurde me een pakketje materialen waarmee ik de basis van de kaarten kon maken. Op een later tijdstip zou ik de kaarten dan af kunnen maken.

Na een rondje kennis maken gingen we aan de slag. Leonie had een One Sheet Wonder voorbereid (een andere als laatst) die we in de vijf kleuren hebben uitgesneden. En daarna kon het plakken beginnen.

Kaart A.

Drie stroken bedrukt papier moesten op 3 stroken bijpassend kaartkarton en de eerste kaart was al af! Later heb ik met behulp van de stempelset Beautiful Banners deze kaart afgemaakt.

De andere 2 stroken plakte ik op een andere kaart en met nog een derde strook ander papier erbij werd het een vergelijkbare kaart als de eerste.

Kaart B

Op deze kaart kwamen 5 hele kleine rechthoekjes van elke kleur. Ik maakte de kaart af met de Hello stempelset.

Kaart C

Hiervan konden we 5 kaarten maken. Met behulp van de stempelset Time for Tags en bijbehorende pons maakte ik het taartje met tekst. Met de Stitched so sweetly stansen en velum maakte ik het doorzichtige vormpje. En met wat bijpassend lint kreeg ik 5 hele leuke verjaardagskaarten.

Kaart D

Ook van kaart D konden we 5 versies maken door telkens 3 kleuren met elkaar te combineren. Met behulp van de stempelset Bedanken in Stijl stempelde ik de tekst. Het mooie randje komt door de Lovely Labels Pons en het bloemetje ponste ik met de Small Bloom Pons. Nog wat kleine glimmer-steentjes erbij en weer 5 kaarten af!

Kaart E

Deze kaart was een verzameling van 4 van de 5 kleuren waarmee het sterpatroon gelegd kon worden. Om geel toch terug te laten komen ponste ik met de Daisy pons de bloem uit.

Kaart F

En toen waren we alweer bij de laatste kaart. Alle vijf kleuren kwamen op 1 kaart. Ik ponste met de Cooky Cutter pons het beertje uit zodat het nu een schattig geboortekaartje geworden is.

En zo was ik aan het einde van de middag 15 kaarten rijker! Welke is jouw favoriet?

One comment on “Online workshop Stampin’ Up In Colors