Peter krijgt een vast contract

Over een maandje of zo loopt Peters jaarcontract af. Gisteren kreeg hij goed nieuws: zijn contract word omgezet naar een vast contract!

Sinds ik Peter alweer bijna 8 jaar geleden leerde kennen is zijn werk vaak een dingetje geweest. Hij heeft ondertussen op verschillende plaatsen gewerkt. Soms met meer enthousiasme en soms met wat minder. Ik was dus al heel blij dat na wat mindere werkgevers hij bij Goudsmit Magnetics aan de gang kon. Eerst nog als uitzendkracht, maar dat werd niet vlug erna omgezet naar een jaarcontract.

Hij heeft het afgelopen jaar ook nog allerlei cursussen gedaan op kosten van zijn werkgever dus ik had er wel een goed gevoel over dat hij mocht blijven. Maarja.. in deze corona-tijd is niks zeker. Hij kan nog zo goed zijn werk doen, als er niet voldoende werk is dan is Peter degene die als laatste aangenomen is en dus ook weer als eerste kan vertrekken.

Maar er is voldoende werk en hij krijgt dus een vast contract. Het kan soms raar lopen … hoe een lasser zich omschoolde tot bewaker en nu met veel plezier in een magazijn werkt 🙂

One comment on “Peter krijgt een vast contract